Du är överallt !

Det finns en kille som jag berättat om tidigare här i bloggen , Ante* . Min föredetta pojkvän . Han är den som har räddat mig från katastroffer och hjälpt mig när jag mår som sämst .. Han vet allt om mig , eller iaf visste för nu pratar vi inte ens med varandra .. Men jag kan ändå inte släppa honom .. Han är med mig överallt , jag drömmer om honom på både dagen och natten. Trots att jag har en ny pojkvän , Gustav ..
Jag tycker lite synd om Gustav , för egentligen så är det ju honom jag ska drömma om .. Men om jag ska va ärlig så ägnar jag nog 90 % till Ante* och 10 till Gustav ..
Dom är så olika , Ante gick ut gymnasiet med 20,0 utan att ens behöva anstränga sig , Gustav har fått gå om sista året pga alldeles för mycket skolk . Ante va ganska ordentlig och väldigt charmig .. Gustav blev av med körkortet förra veckan men kör fortfarande runt som en galning , trots det är det något jag gillar med det , han känns lite farlig , spännande..
Ante och jag pratade mycket , om allt .. Jag och Gustav vi gör mest sjuka grejer och har sex   .
Har funderat på om jag skulle berätta hur jag känner för Gustav , om han skulle bry sig ..


....

Min pappa ringde nyss , han sa att han var tvungen att berätta någon tråkigt: då va jag först helt övertygad om att det var min bror som är nere i Afganistan som hade blivit skadad, 1000 bilder kom upp i huvudet, men det var inte Robin , utan hans bästa vän Dennis. Dennis blev för några timmar sedan skjuten av en taliban när han tillsammans med den afganistanska polisen skulle ingripa vid något som jag inte kommer ihåg vad det var..
Nu ligger han i nersövd i ett plan påväg till Arlanda tillsammans med en kille till som också är skjuten och tillsammans med min bror.. 
Tänk om inte Dennis vaknar, va händer då?
Dennis och min bror är oskiljaktiga, dom gör allt tillsammans , tillochmed bor ihop, Dennis är som en familjemedlem.
Vad kommer hända med Robin om Dennis försvinner? Han kommer ju aldrig bli sig lik...

Så alla som läser det här, snälla skänk en tanke till Dennis och den andra skadade även om ni inte vet vilka dom är.
Dom skyddade oskyldiga civila människor med sina egna liv som insats.

<3

Dömas till döden ?

I går i skolan så hade vi samhällskunskap, vi fick i uppgift att ta bort 10 av FN;s grundlagar som vi tyckte va mindre viktiga än dom andra.
Jag strök lagen som innebär att ingen skall kunna dömas till döden.
Det var ett lätt val för mig, alla männsikor har inte rätt till ett liv enligt mig! Jag var den enda som va för dödsstraff och fick starka motargument .
Men det finns absolut inget som kan få mig att ändra åsikt i den frågan.
Varför?
Som jag berättat tidigare så har jag blivit våldtagen och sexuellt utnyttjad.
Jag har plågats med mardrömmar i flera år, panikångets attacker , hot och dålig självkänsla.
Jag har ingen panikångest längre, upplever inga hot och har en bra självkänsla.
Men det är 2 saker som jag tror att jag aldrig kommer slippa undan. För det första min syn på sex , som jag vet inte är normal och för det andra mina mardrömmar, jag kan fortfarande vakna om nätterna och gråta för att jag får återuppleva våldtäckten, även om det inte är så ofta nu för tiden.
Är det verkligen så att det är rättvist att en man som våldtagit en 7-8 årig flicka ska straffas med kanske 5 års fängelse där han



1. Får möjlighet till utbildning
2. Bättre mat en vad vi får i skolan
3. Möjligheten att träna på gym varje dag
4. Stöttas av psykologer och läkare varje dag för att komma tillbaka till det "vanliga livet"
5. Få regelbundna permisioner
6. Få möjlighet att träffa människor som gjort samma sak och på så sätt kanske acceptera det han gjort som okej efter som så många andra också gjort det.



Och sedan dessutom efter 5 år kunna komma ut friheten igen och då kunna leva som vanligt eller göra samma sak mot en annan flicka/kvinna som också får livet förstört?


Det finns en annan sak jag tycker är helt sjuk, jag tror att många av er har svårt att föeställa er hur oerhört mycket pengar det kostar att hålla våra fångar inlåsta. Tänk er den här fällda våldtäkts mannen, han har vakter runt sig dygnet runt, han får träffa läkare och psykologer om inte varje dag så iaf flera gånger per vecka, all den mat som han får äta , mannen som gjorde det värsta man kan göra mot en kvinna , han kränkte henne, han skrämde henne . I samma sekund som överfallet begås så dödar han en del av kvinnans själ , hur lätt tror ni att denna kvinna kommer ha att lita på en man i framtiden? Hur tror ni att hennes sexliv kommer att se ut , jo för alla er så kan jag berätta för er, det tog mig 8 år att hitta en kille jag kunde lita på . Och vad betyder egentligen sex efter att en ca 35 år äldre man tryckt in kuken i en 8 årig flicka och flåsat i hennes öra , ignorerat hennes skik och gråt, hållt fast hennes små armar och gång på gång tryckt sig in i henne!  SKA DENNA SJUKA JÄVLA PSYKOPAT VERKLIGEN FÅ 100 TUSENTALS KRONOR AV VÅRA SKATTEPENGAR OCH LEVA GOTT I FÄNGELSET?

Nej , enligt min mening så ska denna man straffas med döden , inget annat är ens tänkbart för mig.
Att samhället ger denna psykopatjävel en andra chans är för mig helt ofattbart, han förbrukade sitt liv som människa i samma stund som  han överföll den hjälplösa lilla flickan...



RSS 2.0