Ett blått graviditetstest.

Några veckor innan 9;an va slut så började jag att må väldigt konstigt. Jag kräktes massor, jag va yr och öm i kroppen.
Jag hade väldigt bra kontakt med min pojkvän Antes* mamma,  Jeanette. Hon misstänkte att jag kunde vara gravid, jag blev skräckslagen , men jag försökte dölja det. Jag och Jeanette åkte in till ett apotek och köpte ett grav test. Jag ville vänta med att ta testet för att jag ville att Ante skulle vara hemma så att han kunde få veta direkt. När han kom in så gjorde jag testet, det kändes som oändligt långa minuter innan resultatet på stickan visades, det var ingen tvekan, det va blått.
Jag gick ut från toaletten utan att säga ett ord, Jeanette förstod direkt att det hade blivit blått.  Ante frågade men jag kunde inte svara . Jag visade stickan. Jag har nog aldrig sett en människa så förvånad , på mindre än 5 minuter så hade han gjort upp planer för oss, vi skulle flytta hemifrån, han skulle strunta i att plugga vidare, han skulle va hemma med barnet, vi skulle fixa det här tillsammans.
Jag blev så fantastiskt glad över att höra honom planera, han lät så engagerad, trots att han inte ville ha barn än, men han visste att min högsta önskan var att få barn, även att det inte var den bästa tidpunkten just nu. Att han brydde sig så , han va verkligen redo att ge upp allt för mig och vårat eventuella barn som fanns i magen.

Men hans mamma lugnade honom och sa att det va säkrast att köpa några fler test för att det är ju inte alltid dom fungerar. Så vi åkte och köpte 3 test till.

Det andra testet jag gjorde blev det ett väldigt svagt rött streck på.

Det tredje så syntes det röda stecket lite tydligare på.

På det fjärde testet så var det ingen tvekan längre. Jag var inte gravid.

Båda blev väldigt glada, visst vi hade haft det underbart tillsammans Ante och jag med ett litet barn. Men att bli mamma vid 15 års ålder och pappa vid 19 års ålder är faktiskt lite väl tidigt enligt mig. Visst vi hade aldrig behövt oroa oss för det ekonomiska, vilket hade varit väldigt skönt, men vi hade förlorat så mycket annat och jag hade inte kunnat börja gymnasiet som planerat och han hade inte kunnat börja på universitetet. Dessutom så hade vi bara varit tillsammans i ett halvår.

Idag är vi inte tillsammans men som jag sagt förut det finns ingen som Ante, han har och kommer föralltid ha en stor plats  i mitt hjärta! <3


Även Stureplan har sin baksida..

När jag va runt 15-16 år så blev det en hel del hängande på och runt omkring Stureplan. Jag, min pojkvän (Ante*) och våra polare var ute nästan varje helg och partade på innekrogarna. Enligt mig så skiljer sig festande på Stureplan väldigt mycket i jämförelse med andra ställen där jag festat (Vilket ioch för sig inte är så väldigt många eftersom jag inte ens fyllt 18 än).

Stureplan är det perfekta stället för killen med mycket pengar och tjejen som är mediakåt och sugen på en rik kille.
För att ens komma in på inneställena så måste mycket stämma, du SKA ha mycket pengar, vilket man absolut inte får prata om men alla gör allt för att visa på alla andra möjliga sätt. Du MÅSTE känna nattklubbschefen och vara poppis hos vakterna. Är du tjej så räcker det ofta med att vara poppis hos vakterna och att vara rejält flörtig.
Men det bästa sättet för att vara garanterad att komma in är att ha rätt efternamn. Det var väl mest därför jag kunde komma in, jag föddes med ett adligt efternamn, med andra ord så föddes jag med en gratisbiljett in i träsket. Självklart så hade jag ju hjälp av att jag hade en väldigt rik pojkvän och att han kände alla man "skulle" känna.

Allt på Stureplan handlar om status och pengar. Jag kunde prata med en människa i en timme utan att han eller hon ens verkade bry sig, men så fort jag nämnde vad jag heter i efternamn så började det lysa om dom. SJUKT !
Fina bilar och en ûber trendig, central lägenhet för xx antal miljoner brukar också kunna funka rätt bra.

Allting går ut på att visa en fin fasad, att många av killarna skryter med sina fin fina bilar och sina stora skumpa flaskor för att skaffa sig en snygg flickvän med bra rykte som han sen behandlar som skit, att han slår henne, är otrogen, skiter i henne pratas det väldigt lite om. Men jag har fått höra både det ena och det andra av några tjejer. Jag blir lika förbannad varje gång . Att leva på Stureplan är enligt mig som att bo i en djungel, allt går ut på att överleva, att behålla sitt goda rykte..

Allt handlar inte om pengar, verkligen inte. Jag hatar pengar , tror att världen skulle fungera så mkt bättre utan dom !
Kan ju också passa på att poientera att Ante* inte behandlade mig så som många andra killar behandlade sina flickvänner, jag var hans prinsessa !

En vän

Jag har verkligen svårt att släppa in folk i mitt liv. Det finns ett fåtal . En av dom kan vi kalla Christian* . Christian och jag träffades när vi började i samma klass på gymnasiet, vi hade skitkul första terminen, vi festade, jävlades med folk och trivdes jäkligt bra med varandra. När vi känt varandra i ca ett halvår så började vi få en allt djupare relation, vi började pratade med varandra om våra problem och våra tidigare liv. Vi umgicks jämt i skolan, pratade i telefon ca 2-3 timmar per dag( vilket inte var så populärt hos min dåvarande pojkvän Ante* men men). Jag berättade bara om en liten del av mitt såkallade tidigare liv, men jag tror inte riktigt att han förstod. Han började prata med mig om hur jobbigt han hade det, och att han varje dag brottades med självmordstankar. Jag blev självklart jätteorolig.
Sen så kom det en fest, den va utomhus i mars, men vi hade en stor eld och ett vindskydd . Vi drack endel och när vi blev ensamma så började Christian berätta att han hade starka känslor för mig som var med än vänskapliga. Jag blev livrädd, eftersom jag inte kände samma sak och dessutom hade pojkvän. Jag började dricka allt mer, och tillslut så blev jag riktigt full och började frysa så mycket så att jag skakade. Christian tog av sig endel av sina kläder och la över mig, och sen så försökte han kyssa mig ! Då kände jag hur alkoholen ville ut ur kroppen, jag sprang därifrån och in i skogen där jag spydde. Jag gick tillbaka och vände ryggen mot honom, då la han sig bakom mig och höll om mig och sa återigen att han tyckte så mycket om mig . Sen kommer jag inte ihåg mer av den kvällen.

Men efter det så förändrades allt, han försökte sabba mellan mig och Ante, så jag bad honom dra åt helvete.
Efter några månader så började jag få sms om att han skulle ta livet av sig om vi inte började umgås igen. Att han älskade mig och att jag va det enda i hans liv som hade någon betydelse. Då hade jag och Ante gjort slut, men jag hade fortfarande absolut inga känslor för honom. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag sa bara att jag tyckte om honom också.

Natten till min 17 års dag så började jag få flera sms om att jag hade sett honom för sista gången och att han skulle hoppa framför tåget imorrn, och att jag inte alls älskade honom som jag sa.
Jag låg vaken hela natten och grät, allt va mitt fel, om han hoppade så skulle han göra det för att jag inte älskade honom , jag skulle få leva med tanken att jag dödat honom... Dagen efter så gick jag till våran mentor och berättade hur det var, jag bara grät och grät, kuratorn kom och Christian (som inte tagit livet av sig) kom , han började gå hos kuratorn och det mesta löste sig. Men jag kommer aldrig mer i mitt liv våga komma honom så nära som vi faktiskt stod varandra.


Allt handlar om utseendet, ALLT !

Jag lärde mig vid tidig ålder att allt nu förtiden handlar om hur man ser ut . Jag blonderade håret, köpte push up bhar och uringade linnen , då va jag runt 13 år. Jag skulle aldrig drömma om att gå till skolan med en finne i ansiktet, jag klippte sönder mina jeans för att se så sexig ut som möjligt.. 13 år , jag gick då i sjätte klass. Jag gick ofta runt med en klubba i munnen och försökte se så sexig ut som det bara gick !

När jag va 14 år så skickade jag in lättklädda bilder till slitz, i hop om att få plåtas och vara med i tidningen. Jag va ytterst nogrann med vad jag åt (förutom klubborna då).
Jag njöt något oerhört när jag fick höra att jag hade stora fina bröst , det va det bästa jag visste. Jag levde för ständig bekräftelse, det optimala bekräftelsen var när jag låg med en kille och han sa att jag va det bästa han upplevt.

Min självförtroende var på 0 och jag såg verkligen inget positiv i mig själv förutom mitt utseende.

Idag har jag gått upp xx antal kilo i vikt men trivs ändå så mycket bättre med mig själv. Jag knullar inte runt och jag tar inte lättklädda bilder av mig själv. För jag vet att jag har så många andra talanger. Som mitt skrivande till exempel ! Och min humor och hur duktig jag är på att snacka inför folk, hur orädd jag är ! Det är minnsan saker att vara stolt över !


rädsla

Som jag berättat i tidigare inlägg så festade jag ju ganska hårt. När jag va 14 så va jag på en stor fest med massa med människor, jag var där med min pojkvän Martin* och våra gemensama kompisar . Jag drack enorma mängder alkohol, och blev väldigt full ganska så snabbt, jag tappade bort Martin* och mina andra kompisar. Istället så träffade jag en tjej Linda*, vi hade varit grannar ute på landet när vi var yngre och hade lekt en hel del. Eftersom jag hade tappat bort Martin* och de andra och inte kunde ta mig hem i mitt tillstånd så följde jag med Linda* hem. Hon la ut en madress på golvet och jag somnade direkt. Ett stund senare så vaknade jag utav att min mobil ringde, jag öppnade ögonen där ovanför mig var Linda* hon tog på min kropp, hon höll på att massera mina bröst och var på väg att fortsätta neråt. Jag knuffade bort henne och sprang ut i natten , det va flera mil hem till mig så jag ringde Martin*. Han satte sig direkt i en taxi och kom och hämtade mig.
Just då så var jag ganska så rädd och kunde inte riktigt fatta vad som hade hänt. Att en av mina gamla barndomsvänner hade uttnyttjat mig när jag sov. Det var riktigt lågt !


Tänk er för innan ni följer med någon hem om ni inte är säkra på att ni snabbt skulle kunna ta er därifrån om det skulle behövas, oavsett om det är en kille eller tjej, många människor är kapabla till mycket mer än vad vi tror.


Respektlösa människor

Jag har aldrig gjort någon hemlighet av att jag tillhör den så kallade "överklassen" jag hatar det ordet och att man överhuvdtaget delar in folk i klasser efter hur mycker pengar dom har.
Jag festade mycket med såkallade "snobbar" och lärde känna dom bättre och bättre.
En dag när jag satt hemma vid datorn så addade en okänd människa mig, han utgav sig för att vara en i min kompiskrets, Antons* pappas kompis. Antons* pappa hade tipsat honom om att jag var en snygg tjej som gillade att ha kul. Det började med att han erbjöd mig ett jobb, som avklädd servitris , vilket innebar endast underkläder och skor, plus att männen (man blev oftast inhyrd till svensexor och firmafester .. SJUKT) fick ta lite på en, jag bar honom dra åt helvete, att ens kunna fråga en 15 årig tjej om något sånt, det är ofattbart.
Jag blockerade honom men några timmar senare så addade en ny man mig, den här mannen utgav sig för att vara Antons* pappas, kompis , kompis. Han sa sig heta Olle* och vara 30 år. Enligt honom så var han fotograf. Han sa att han hade sett bilder av mig och sa att han ville ta bilder av mig, jag var väldigt tveksam och frågade vad han menade med "bilder", han förklarade att jag hade den perfekta kroppen för att bli utvikningsmodell eller varför inte tilloch med naken modell. Då ringde jag Anton, som kom över på 10 min, han sa att han inte visste något om vad det här handlade om, och jag trodde honom för Anton var en väldigt lojal människa . Men han gav sig fan att få reda på vilka det där var, så han ringde sin pappa , som intygade att han aldrig nämnt mitt namn för någon av sina vänner och dessutom inte hade något fotografi av mig. Då kom Anton på att vi skulle fråga Olle om hur han kände Antons pappa, han svarade genom jobbet,
men var inte du fotograf? Hur kan det komma sig när Antons pappa är advokat, till slut kom det fram att det var 2 av hans tidgare klienter som det inte gått så bra för , så dom hade bestämt sig för att hämnas, vad dom hade tänkt göra med mig om vi hade träffats vill jag inte ens tänka på, men det rörde sig inte om något servitrisjobb eller fotojobb iaf, så mycket har jag förstått.
På kvällen så blev jag hembjuden till Antons familj på middag, jag fick 10 rosa sammets rosor. Hans pappa hade extremt dåligt samvete och bad om ursäkt säkert 15 gånger över att hans jobb hade gått ut över mig.


Så om ni någongång skulle bli utsatta för något liknande , så kan jag inte säga annat än att använda "sunt förnuft" som det så fint heter. Tänk på situationen , är det här normalt ?

Min första fylla

Första gången jag va full va på midsommar afton när jag va 11-12 år, alla hade gått och lagt sig förrutom jag , mina två bröder och deras flickvänner. Alla dom 4 va riktigt fulla och så kommer mina bröder på att dom ska supa ner mig, min ena bror blandar en grogg till mig på ca 70% vodka 30% 7up. Den andra ger mig en öl. Dom säger att jag ska svepa groggen , vilket jag gör, det smakade apa men drack gjorde jag. Jag fick mer och dricka och ännu mer. Sen spydde jag, i min brosas skor, den kommer jag bara ihåg att min ena bror bar upp mig till min säng och att jag vaknade med en helvetes huvudvärk dagen efter.


Att börja dricka vid 11 års ålder tillhör något av det dummaste jag gjort. För sen började jag bara att dricka mer och oftare.

Våga säga nej, våga vänta. Vuxenlivet är inte lika härligt och spännande som det verkar. Vid 15 års ålder så fick jag diagnosen alkholist.

vilda fester

När jag var 14 år så hängde jag mycket med min dåvarande kille Mattias* och våra gemensama vänner.. Vi hade ett mål i livet , och det var att leva här och nu , att bara leva för natten, skita i morgondagen. Vi hade oerhört kul, gjorde oerhört dumma saker och gjorde av med oerhört mycket pengar.. Vissa dagar så spenderade vi säkert 30-40 tusen på bara onödiga grejer, framför allt sprit, hotell rum, taxiresor, och en massa impulsköp. Vi sprutade mängder med dyr skumpa, och pajade allt för många bilar.. Jag fick allt jag pekad på av min pojkvän en dag kom han på att han ville köpa en båt till mig, men det gick jag inte med på.
Vi åkte ner till båstad och festade ännu hårdare drack ännu mer sprit, träffade massor med sönderknarkat folk och festade med dom..
Det var också i båstad som jag blev utkastad från en nattklubb för första (och enda) gången i mitt liv, smart som jag va så råkade jag säga till vakten att jag va 14 när han frågade hur gammal jag va , det va 20 på den klubben, så dit kom jag inte tillbaka sen..

Jag va så orädd då, jag struntade helt i vad som skulle hända imorgon, för va spelade det för roll, jag kanske skulle vara död imorrn och då skulle jag ju bara fått ångra allt jag inte hann göra..

Idag tänker jag mer på vad jag gör och va jag inte ska göra, jag är betydligt räddare nu för allt som kan hända, jag har nog kommit in i verkligheten på riktigt tror jag..

Vilket jävla liv jag har levt !


Så träffade jag Maria

Jag fick jättebra vänner på gymnasiet, bland annat Linnea*, en underbar tjej som jag har mycket repsekt för. Hon är en av få människor som jag verkligen kan lita på, hon är verkligen ovärdelig, jag vet att jag skulle kunna ringa henne vilken tid på dygnet om jag mådde dåligt och hon skulle trösta!

Sen så har vi en annan tjej, Maria*. Jag tror aldrig att jag har träffat en tjej som har förstått mig på samma sätt som hon, för hon och jag har ganska så liknande bakgrund. Vi hängde på samma ställen och med liknande folk och ibland samma folk, men inte med varandra just då. Hon har också varit med om en massa skit. Hon förstår verkligen om jag inte skulle klara av att ta mig ur sängen en dag, hon vet hur det är. Henne kan jag berätta allt för och det gör jag också.

Tillsammans så får vi ta så mycket skit från folk så att ni knappt anar, men det går lättare när man är 2 . Har vi fixat att leva våra liv hittills så fixar vi det här tillsammans!

Mycket kärlek till er <3

Det finns självklart fler viktiga personer för mig, mamma tillexempel och många fler.

Människor är så olika och man måste respektera det!


RSS 2.0