Älskade Bröder ! Jag Älskar ER <3

Detta inlägg tänker jag tillägna mina 4 underbara bröder .
Jag älskar er och ni betyder väldigt mycket för mig fast å olika sätt !

* Jonas - Du har alltid funnits där, du har varit precis som en bror ska, retsam men hjälpsam <3
* Robin - Du är den som alltid skyddar mig , du är killen som tjejerna drömmer om , dom skulle bara veta hur mycket mer du har en bara ditt vackra yttre <3
* David - En gång i tiden så berättade vi ALLT för varandra , sen gled vi ifrån varandra men nu känns det som att vi har  kommit  varandra närmare igen <3
* Gustav - Min yngsta bror och den jag står närmast , vi vet mer om varandra än vad någon annan gör . Vi försvarar varandra när det behövs och om någon skulle göra dig illa så skulle jag inte tveka en sekund på att göra den personen dubbelt så illa <3


Ni betyder så oerhört mycket för mig , lite synd bara att 3 av er befinner er i 3 olika länder så långt från mig hemma i Sverige nu ... Bara David som är här hos mig ...



Annars så har jag haft en skapligt pissig dag ..

Jag sommarjobbar på ett ställe där vi är uppdelade 2 och 2 , vi är 9 tjejer och 1 kille ... Jag har tyvärr blivit ihop parad med killen.. Han går runt och säger att knark är coolt och att alkohol bara är för fjortisar ... Trots att han själv druckit 1 gång själv och aldrig varit i närheten av någon form av droger .. Dessutom så är han värsta stalkern , han har googlat på mitt namn och tagit reda på min adress , mitt nummer och min födelsedag ..
Idag ställde han sig bakom mig och jag hörde hur han stönade och började jucka .. Jag bad honom dra åt helvete .. 

Som att ínte dt skulle räcka så blir jag uppraggad av busschaffören på vägen hem, dt va skitobehagligt .
Vi va ensamma på bussen och han börjar fråga om vart jag går i skolan och vart jag bor och hur gammal jag är , dum som jag va så svarade jag på dt ... Han sa att jag va en underbart vacker skapelse , han gav mig sitt nummer och började fråga om jag va singel och om jag ville gå på date ikväll , jag sa som dt va att jag skulle ha fest (inte helt sant David har fest och jag fick va med om jag ville men jag vet inte om jag har så stor lust).. Sen började han studera min kropp och  säga att jag hade vackra bröst, kan ju berätta att jag va osminkad i mjukisbrallor , med en tofs på huvudet och i en saving the pandas t-shirt som går upp till hakan ungefär .. Han berättade att han spanat in mig en längre tid (hade förövrigt vääldigt svårt att höra vad han sa .. han bröt på typ talibanska eller något och jaa jag är ganska rasistik av mig så bara att han va utlänning gjorde mig riktigt äcklad) . Jag fattade att dt skulle bli betydligt jobbigare om jag stannade kvar på bussen eftersom han tvingade  mig att sitta framme hos honom , jag fick inte röra mig ur fläcken ... Jag sa att jag va tvungen att gå av bara 2 hållplatser efter att jag gått på .. Han sa ring mig baby ..
Sen sprang jag till närmaste buske och spydde , jävla idiot ..

Jag ska iaf inte åka buss tills dom satt upp övervakningskameror på varenda jävla buss i hela stan ..


Uppdate !

Va ett tag sen jag skrev nu .. Har mest tagit det lugnt och tänkt lite och så . Just nu så är jag ute hos min pappa , det känns faktiskt rätt bra , inget snack om pengar och han verkar faktiskt bry sig om mig , har inte känt den känslan på många år .
Annars så har det inte hänt så mycket , eller jo . 1 av mina 4 bröder är nere i Afgantistan för att försvara civilbefolkningen och dom blev beskjutna , men ringde hem och sa att han mådde bra iaf . Det kändes skönt att höra  .

Nu sitter jag på pappas altan och myser med vår älskade katt , konstigt att det går att känna så stark kärlek till ett djur ! <3


Kommer han bli som jag ??

Min yngre bror va ute hela natten och röjde , han va på poolparty (dit polisen senare kom av någon anledning) och sen följde han med någon brud hem ... Tilläggas bör kanske att han är 14 ÅR GAMMAL!

Jag gjorde precis samma saker när jag va i hans ålder men det känns så konstigt , att lilla lillebror nu umgås med små syskonen till mina kompisar och pojkvänner som jag då umgicks med. 
Håller dom på med samma saker som oss ?
Sex ? Sprit ? Droger ?
 Jag och min  lillebror går igenom precis samma sak som jag och min storebror gjorde , för när jag va yngre så var det alltid storebror som gällde , vi berättade allt för varandra , men sen har vi glidit ifrån varandra så nu är det jag och lillebror som är tighta ..
Trots att jag själv kände mig så vuxen när jag va 14-15 år så känns det verkligen som en helt annan sak med min bror , herregud , 14 åringar ska inte röka på och knulla runt , inte min bror iaf , han har ju alltid varit lilla lillebror , men lilla lillebror håller på att växa upp och det känns jobbigt , riktigt jobbigt faktiskt  .

Lillebror bli aldrig som jag  

Nu är det slut jagat ... Fan va bra jag mår !

Lite konstig överskrift kanske , men den sammanfattar allt jag känner just nu .. Jag tänker inte umgås med folk bara för att verka cool eller gå på dom rätta festerna ...
Jag bestämde mig för det , jag ska skita i alla som får mig att må dåligt , jag behöver inte dom för att nå mina drömmar , det finns andra människor som jag mår betydligt bättre av att umgås med.
När man tänker efter , vad är coolt ? Att fjäska in sig hos folk eller att vara den som vågar säga vad den tycker och ta konsekvenserna för det .
Jag tycker iaf nummer 2 och då är jag riktigt cool.

Jag har faktiskt inte mått såhär bra på länge , bra musik och galna drömmar kommer ta mig precis dit jag vill . Jag vet det.
Att jag inte vågat tänkt såhär tidigare , fast vem vet , allt kanske inte hade varit lika bra om jag kommit på det här för 2 månader sedan , who knows ??

Händelserik vecka !

Ja , det har minst sagt varit en händelserik vecka .
Jag har följande;

-Insett att en nära vän kanske inte va så nära och att jag klarar mig betydligt bättre utan henne
-Insett att dom bästa vännerna är inte behöver vara dom man pratar med varje dag utan dom man verkligen litar på
-Motiverat mig själv att kämpa tills jag når min dröm
-Träffat en 10 år äldre kille som va dum i huvudet och försökte slita av mig bh;n och övertala mig att ligga med honom på ett motorhuvud


Ungefär det , men vad det gäller vännen och den äckliga killen så har jag ett motto , starta ALDRIG ett bråk , men avsluta det ALLTID ! Det är ett väldigt bra motto , om någon ger sig på dig se till att du får sista ordet .

Jag hade tidigare en officiell blogg också men den är nerlagd nu så nu ska jag fokusera mer på att blogga här på du har hittat mig, fokusera mer på vad jag gör och hur mina tankar går idag !


Och så skulle jag vilja säga att varje person som läser detta är oerhört värdefull, det är underbart att få veta att någon kan läsa detta och kanske lär sig något och undgår att begå samma misstag som jag begått .

Ni är alla fantastiska försök att leva ert liv så att just DU trivs och blir lycklig , det finns ingen som är konstig eller annorlunda , va bara dig själv , det finns så många av alla andra !


48 hours party !

Det va ett tag sen jag skrev nu ... Att ta tag i mina problem har varit riktigt jobbigt , min panikångest och mina tvångstankar har kommit tillbaka . Men den här gången så har jag försökt att lösa det genom tankesätt och andning och meditation och sånt. När jag hade det när ja va yngre så använde jag mig av tabletter och sprit istället, då försvann faktiskt alt det jobbiga , men nu idag så vet jag hur farligt det är så nu försöker jag vara stark och ta mig igenom dom nätterna och dagarna utan det.

På tal om något helt annat så hörde jag att våran stadsdel 48 hours party har börjat ..
Jag bor ju som jag tidigare berättat i vad resten av staden kallar för "snobbställe" och varje år så träffas dom mest bortskämmda ungarna för att festa oavbrutet hemma hos någon i 48 timmar. Jag har varit med några gånger 3 lr 4 tror jag, från det att jag va 13 år . Det brukar vara ca 50-60 speciellt utvalda ungdomar, om du är utvald eller inte beror på hur populär du är, hur rik du är eller vad du heter i efternamn.
I mitt fall så handlade det nog mest om mitt adliga efternamn och att jag umgicks med "rätt" folk. Det låter säkert helt sjuk med det va ganska så kul på dom där festerna , det va så galet och det älskar eller iaf älskade jag.
Vi dunkade musik, vi drack mängders med sprit och hade sjuka tävlingar .
Nästan alla va höga som hus , vilket lilla blåögda jag inte fattade förrens det blev bråk..

Så nu sitter jag här och tänker på alla stackars 14 -15 åringar som festar där borta , dricker så mycket att dom inte kan ta hand om sig själva, hur mycket dom kommer få ångra . Jag har haft enorm tur som hade min pojkvän och mina närmaste polare med mig , annars så vet jag inte vad som hade hänt ..

En gång så va vi hemma hos en kille som va ganska nyinflyttad men kände lite folk i området sen innan , han va riktig schysst väldigt opåverkad för att vara så rik. Men det va några idioter som trashade hans hus.. Jag träffade honom några månader senare och då berättade han att det hade kostat nästan en halv miljon att reparera huset efter festen, en halv miljon skulle kunna hjälpa 50 000 barn i Afrika att få vaccin .. Jag blev så jäkla förbannad , så jag bestämde mig för att aldrig mer gå på den festen igen. Fast jag hade nog inte gått iaf , nu när Ante* och mina närmaste kompisar har flyttat.



Va lärde jag mig av det här då ?

Egentligen inte så mycket alls faktiskt , lita på magkänslan.
Ångra inget - Ta konsekvenserna istället

RSS 2.0