Sverige ett fritt land ?

Det sägs att Sverige är ett fritt land, vi har yttrandefrihet och alla ska respekteras vilka dom är.
Är det så? Nej, nej , nej ..
Te.x så har skolan har som skyldig att informera om alla vägar, exempelvis inom det politiska. Under mina 11 år i skolan så har vi aldrig fått veta någonting om tillexempelvis piratpartiet eller Sverigedemokraterna, förutom att det är något som man verkligen bör akta sig för.

Redan på dagis så får  vi lära oss att vi ska respektera varandra oavestt kön, hudfärg eller personens storlek .
Jättefint att ni försöker verkligen.
Men hur många är det egentligen som bryr sig? Kvinnor blir våldtagna och vi "vanliga" människor får ta en massa skit av människor som inte gått på svenskt dagis/skola och inte fått lära sig samma saker som vi har fått. Jag vet inte vad man får och inte får göra i Irak och däromkring, men vad jag har förstått så är det okej med kvinnoförtryck och hedersmord.

Tro inte att mina åsikter är gripna ur luften, när jag va 15 år så blev jag sexuellt utnyttjad och filmad när jag var nerdrogad av två unga killar med utländsk härkomst som det så fint heter.
Jag VET att det är många invandrare som är överlyckliga över att få komma till ett så pass säkert land som Sverige är , eller i mina ögon iaf var. Er har jag absolut ingenting emot, ni är precis lika mycket värda som alla andra och det finns säkert en stark anledning till att ni lämnade eran släkt och allting annat , men jag hoppas att ni läser Svea rikes lagbok .


Tro nu inte att jag vill utrota alla invandrare, för så är det inte . Och det jag har skrivit låter säkert helt annorlunda i era huvuden än vad det gör i mitt .

Men det är trots allt upp till er om ni vill läsa min blogg eller inte !



En vän

Det senaste året så har det varit mycket strul i min umgängeskrets, skitsnack hit och bråk dit . Vem kan man lita på och vem kan man inte lita på ? Bara att hitta rätt vänner och hinna umgås med dom tar upp mycket av dygnets timmar , sen så finns det ju mycket annat som ska hinnas med under dygnets 24 timmar, såsom skolan , umgås med familj , pojk/flickvän och kanske hinna träna emellanåt. 

Trots att det under det senaste året har varit ganska så svajigt så finns det 1 vän från mitt forna gäng som jag fortfarande umgås med , den bästa . Henne kan jag verkligen lita på , henne kan jag säga nästan allt till , hon lyssnar och hon förstår . Vi hjälper varandra i med och motgångar och nu , nu ska vi pusha varandra till max !


Tack Linnea <3

Från partysessan till hemmamysaren....

För 3-4 år sedan ; Paaaarty ! Party ikväll , party imorgon och party i övermorgon , fan kommer inte palla skolan på måndag men va fan gör det , jag lever här och nu , supa , knulla , ragga och allt annat som hör till .
Shit måste byta topp , måste ha något liiiite sexigare , visa lite mera bröst . Gillar han mig , gillar jag honom . Hem till dig eller mig ? Fan skolan började för 1 timme sen , äh skit samma . Ska jag dra ut på stan med polarna eller hemmafest med killen ? Kommer jag in på  krogen ikväll ? Nej , nu missade jag big brother igen .. Noo , mamma har ringt 10 gånger och jag som är aspackad . Vad är det där vita pulvret , kokain ?? Va hände egentligen igår ? Hallå , 150 km/h , går inte en corvette snabbare eller , jag vill känna att jag LEVER ! smeek mig . Mhhm , god morgon , vad va det du hette ?
Oups , va det din pojkvän , sorry  ... 


Idag : *gäsp ,  va trött jag är , jaha är klockan redankomma 21 , dags att sova. Får inte glömma att åka till biblioteket och låna den där boken vi skullle läsa i skolan. Nej , är teet slut nu igen , jaha då får jag väl skriva upp det på inköpslistan . Jaha , är det fest på fredag , tyvärr ska ha hemmamys med mammsen då . Vad jag ska göra i helgen , ska köpa en större säng , gillar inte att hålla på att trängas i den gamla längre .  Hej gumman , kan vi inte träffas på fredag , Härligt, jag tar med en flaska vin ! Vildmarkssafari , åh va kul jag älskar naturen.


Det är en extrem personlighetsförändring . Men jag måste bara säga att jag inte riktigt är sådär tråkig idag som det låter , men även om det låter tråkigt så är jag så jäkla nöjd med det livet som jag lever idag !





Nytt tankesätt !

Jag har tänkt på en sak ett tag, jag har verkligen förändrats så mycket under den här sommaren.  Det känns så härligt , jag uppskattar vissa saker så mkt mer nuförtiden , umgås med människor jag verkligen får ut något av att umgås med ..

Jag har inte så mycket negativa tankar längre,  det känns UNDERBART !

Så våga bryta mönstret , dumpa dina kompisar om du inte trivs med dom ! Just do IT !

Nu är det som det ska vara !

Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden , dels för att jag har väldigt mycket att göra på fritiden och dels för att jag inte känner att jag behöver skriva av mig om jobbiga saker längre . Jag mår faktiskt bra på riktigt nu . Jag umgås inte med "coola gänget" längre , jag umgås med människor som verkligen gillar mig för den jag är och som jag tycker om för dom som dom är ! Nu är det som det ska vara . Jag kan alltid vara mig själv i alla situationer och jag älskar det ! Ingen dömer mig !

RSS 2.0